Bauer media

Værd at vide om radio …

Radiomediet er stærkt i dagtimerne

Der lyttes til radio gennem hele dagen – både i og udenfor hjemmet. De fleste radiolyttere er beskæftiget med andre opgaver, når de lytter til radio, hvilket betyder, at annoncører kan nå forbrugerne i forskellige nøglesituationer: Når de spiser morgenmad, i bilen på vej til arbejde, når de er online i arbejdstiden, i frokostpausen, på vej ud at handle ind osv.

Radio er godt selskab

Radio udgør en stor del af danskernes hverdag og daglige ritualer. Radio bruges ofte af emotionelle grunde, eksempelvis som selskab når man sidder i bilen, baggrundsmusik når man er på arbejde eller som motivation, når der skal gøres rent. Det er en god kontekst at være en del af. Radio er endnu stærkere, når annoncøren bliver integreret i programfladen som medafsender på det redaktionelle indhold – og dermed bliver en del af værtens gode relation til lytterne.

Radiomediet er et af de bedst dokumenterede medier

Radiolytningen måles af Gallup via et radiopanel bestående af 825 personer. Målingen foretages elektronisk via små Portable People Meters (PPM), som paneldeltagerne bærer på sig hver eneste dag. PPM måler således den faktiske radiolytning – hver dag året rundt.

Radiomediet er hurtigt og fleksibelt

Det er hurtigt og nemt at komme i gang på radio. Fra den indledende kontakt til kampagnen er i luften, behøver der ikke gå mere end 1-2 uger – vel at bemærke inkl. produktion af radiospot.

Radiomediet er omkostningseffektivt

Radio er prismæssigt et meget konkurrencedygtigt medie, og du når langt for dit kampagnebudget. Produktion af et standard radiospot på 30 sek. starter f.eks. ved kr. 7.500,- excl. moms.